Begeleiding

Begeleiding kan alleen op aanvraag en in een behandelteam. Er zijn een aantal plekken voor begeleiding in het LPPU. In een begeleidingstraject gebeurd in de vorm van een PGB. Het LPPU werkt samen met een bureau in het proces van de aanvraag van de PGB. Tijdens de intake en mogelijk een paar vervolg gesprekken gaan we kijken of je in aanmerking komt voor een dergelijk traject.

Behandeling in een team is een voorwaarde voor het aangaan van de begeleiding omdat een keer per week steun niet voldoende is voor het oppakken van ritme, zelfzorg, toepassen van regulatie en je leven naast het verwerken van het verleden.

Samenwerking met en voor jou zijn essentieel in dit traject waarbij jouw ontwikkeling, regulatie en groei centraal staan. Wij passen ons aan aan jouw tempo. En niet andersom!

Het doel is therapie klaarmaken voor de GGZ door middel van maatwerk die de GGZ niet in huis heeft om vanuit jouw stappen te nemen naar  meer stevige basis.

Tarieven lopen via de gemeente. De eerste gesprekken tot de ingang van het PGB traject betaal je zelf of worden gedeeltelijk vergoed via de https://sblp.nl/.

Stuur een mail naar puck@lppu.nl om een afspraak in te plannen.